Detektív Hétvége

A város másik arca! Deríts fel a macskaköves utcákat járva egy rejtélyt!


Detektív Hétvégéinkkel hétről-hétre új városokat látogatunk meg változatos szabadtéri nyomozó programokkal. Kövesd Facebook oldalunkat hogy tudd, mikor merre járunk!

Történet: Az éjszakai pillangó halála 1-2.!

'20-as évek, a szesztilalom kora... Egy maffia által irányított városban meghalt egy prostituált. Mindent átsző a korrupció végeláthatatlan hálója. Hiányos jelentések, és kódolt üzenetek nehezítik a dolgodat...

Váljatok egy vérbeli krimitörténet főszereplőivé!🕵🏻

Eredjetek rejtélyes esetek nyomába, melyeket csak a belváros utcáit járva tudtok megoldani! Minden állomáson egy újabb nyom, feladat, fejtörő.


  • Felnőtt: 2.550 Ft/fő
  • Diák (nappali tagozatos): 2.150 Ft/fő

RoadShow állomások | Facebook események klikk ide


November 26., Tatabánya, Részletek Facebook eseményünkben | Regisztráció klikk ide

November 27., Kaposvár, Részletek Facebook eseményünkben | Regisztráció klikk ide

VÁNDORCIRKUSZ maratoni nyomozás:

November 27., Budapest, Városliget, Részletek Facebook eseményünkben | Regisztráció klikk ide
Játék menete: Érkezzetek meg a helyszínre az általatok regisztrált időpontra, hogy átvegyétek kollégáinktól a kaland-feladatsorotokat, vagy közösen letöltsétek nyomozó-applikációnkat! Ez végigkalauzol titeket a történeten, nyomokon, feladatokon és a krimi túra útvonalán, amit saját csapatotokkal kell teljesítenetek.

Tervezett RoadShow állomások:

Baja, Balatonfüred, Balassagyarmat, Békéscsaba, Cegléd, Debrecen, Dombóvár, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Győr, Kaposvár, Kecskemét, Kiskunhalas, Komárom, Hajdúszoboszló, Hódmezővásárhely, Miskolc, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Tata, Tatabánya, Pápa, Pécs, Sárvár, Siófok, Sopron, Szarvas, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szentendre, Szigetvár, Szolnok, Szombathely, Vác, Veszprém, Visegrád, Zalaegerszeg

😷 COVID info: A program során nem fogtok kontaktálni másokkal, másfél méteren belül csakis a saját csapattársaitok lesznek, akikkel együtt sétáltok a szabad levegőn.